Aktuálně: 1 856 inzerátů280 400 diskuzních příspěvků20 013 uživatelů

O všem a o ničem :)

kometa
kometa správce
25.05.2026, 19:14:00 xxx.xxx.213.48
Buggyra:

Mno ono se to právě rozjíždí samo. Různě si to “kvete” a mouchy na tom hodují vesele. Takže já bych to docela něčím patlala, ale raději něčím účinným. Samozřejmě sama do toho nešťourám. Ale on si ten nádor z toho nic nedělá a klidně si mokvá a roste a odpadá naprosto nezávisle na mém konání.

Ukažme si na něj…

Obrázek

ale raději něčím účinným

Kamarádka zkusila, celkem úspěšně, obyč Verucal.

Verun
Verun 25.05.2026, 22:24:50 xxx.xxx.220.9

Asi myslíte Verrumal (tam je fluorouracil…)

Já mám v poznámkách napsáno taky Aldara 5% 

vysokonapětovy  pulzní elekromagnet (na fb byly fotky ošetřeného sarkoidu , mark sander ?sandes nebo tak nějak, jednou mi tím ošetřoval kobylu, ale na svaly) 

kdybych to tou “solankou” taky nepatlala, když byla kámoška pryč, taky bych tomu nevěřila…udělat jen  lžičku hladké mouky, lžičku soli a vody jen tak na husté těstíčko, aby to bylo schopné ulpět a přischnout na tom sarkoidu…hele podávání kurkumy taky nemá nějaké  větší studie (www.ker.com

Buggyra
Buggyra 26.05.2026, 07:40:25 xxx.xxx.198.226

Jestli najdu veta, který bude schopný to zajistit, tak jdu rovnou do té AW pasty. Pokud se to nepovede, tak pak můžu vymýšlet, co dál… Včera jsem měla podnětný rozhovor s veterinářkou, co se tím zabývá, a říkala, že to je nejúčinnější léčba.

Verun
Verun 26.05.2026, 08:47:11 xxx:xxx.86bb:ff5f

Pastu a fluorouracilem seženete i tady…třeba efudix…na předpis.samozrejme.taky v komcentracích.

Určitě vám vetka řekla.ze v Anglii to michaji na určitá procenta základě vyšetření  vetem a fotografiích. Léčba nemusí být taky  spolehlivá.

Anglie není v EU a je to teď na pytel od tud neco dostat.(Cla a DPH a tak)..

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.