jasně že je to provokace, ale na stranu druhou je dobře si uvědomit, že nemusí být pravda co se tu píše, že se pod nick dá schovat cokoli… a že jsme snadno manipulovatelní. A že pro spoustu lidí je anonymní prostředí internetu jedno velké hřiště, kde se dá hrát na kohokoli a cokoli a vymýšlet si nejen identitu, ale celé světy. A pokud vím, nejvíc si tady v minulosti ubližovali osoby registrované… Takže za mě je to jen dobře, když si nejsme tak úplně jistí…
A taky si musíme uvědomit, že co tu napíšeme, čte spousta lidí - nejen registrovaných, nejen anonymů… ale i těch mlčíčích čtoucích… A co vykecáme na sebe, je veřejné…
Máte špatně nick - další pokus vydávat se za stálici.
já nemyslím - jen je vidět, jak se snadno dáme zblbnout podobně vypadajícím slovem. Je to náhodou hezké upozornění, že se nemá věřit všemu, co člověk vidí…
když jde někdo poprvé s dotazem - většinou se přihlašovat nechce. A ono poměrně hodně lidí se přihlašovat nikde nechce…Vím, jak blbě dopadl Zvířetník, když Neviditelný pes přešel pod Lidovky a byla nařízena povinná registrace. Spousta lidí zmizela… že ani žádný email, ani telefon nikde uvádět nebudou. A to byli “staří známí”…
Ano - anonymové jsou nepřehlední (a často otravní a prudící a škodící) - ale podle mě je to daň za fungující otevřenou diskuzi
my opět vyrazili směr Buková hora (minule jsme úplně minuli Humboldtovu vyhlídku a museli jsme to napravit) a v plánu byly i dvě blízké rozhledny. Kohout a Strážný vrch. Celkem pěšky jen asi 11 km, ale solidní stoupání a klesání… Vždycky zaparkovat - vystoupat, pokochat se, seběhnout k autu… a opět a znovu.
..ja vám vždycky jenom kliknu, ale napsat už to musím..ty všechny vaše fotky jsou opravdu neskutečně krásné, umi vystihnout ten pravý jedinečný moment…fakt klobouk dolů…
dík - fotky nejsou moje - jsou manžela. Já venčím psa, on foťáky… a já si pak jen vyberu “výběr týdne”
a teď ty nepsí - kromě lesů za humny je to i okolí Bukové hory a Ptačích kamenů kousek od ní. A taky se předvádí “naše” Zrzečka a “náš” menší ježek (máme i většího). K těm kravám - byly už z dálky slyšet - byly děsně ukecaný. A když viděly na cestě Yodu - rozutíkaly se - ne od něj, ale k nám… hopsaly a pořád si něco vyprávěly. Yoda raději kráčel loukou na celou délku vodítka od nich… Bál se hodně. No - ten jeden ohradníček nevím jestli by je zastavil, kdyby se chtěly vydat dál
u nás zdá se GAG opravdu funguje. Zatím viditelná změna po nasazení ve všech třech dosavadních případech. Ale tam se říká, že je spíš na šlachy a vazy… než na klouby jako takové
prosím, připomenu se zase s popiskama u fotek. Speciálně u “venčení” je řada fotek z výletů a bylo by fajn vědět, co je na obrázku. A i snímky ptáků, hmyzáků, kytiček… by byly dobré s popiskou
ono jim v Holandsku nic jiného nezbývá - mají “beznosá” plemena zákonem zakázaná. Takže pokud se oblíbených plemen nechtějí vzdát, musí urychleně zapracovat na změně směrem ku zdraví… A jak je vidět, daří se jim to.
obávám se, že psa, který nikdy nebyl uvnitř domu, asi nemá hygienické návyky a je to protřelý útěkář a svobodomyslný tvor (rozhodně víc divoká šelmička než domácí mazel) bez dozoru doma nechat nemůžete. Nebezpečné pro domov i pro něho. Takže klec a nebo kotec… po dobu, kdy je sám… akorát nikdo netušil, čeho všeho je ta drobná fenečka schopna… při touze po svobodě