Jestli ono to album nemá omezené zobrazení jen na členy nějaké skupiny nebo na přátele/přátele přátel… Mně nepřihlášené na FB se to také nezobrazilo (a to mě tentokrát systém z toho FB rovnou nevyhodil).
Jestli ono to album nemá omezené zobrazení jen na členy nějaké skupiny nebo na přátele/přátele přátel… Mně nepřihlášené na FB se to také nezobrazilo (a to mě tentokrát systém z toho FB rovnou nevyhodil).
Jestlipak by prednison pomohl i na ty po-přechodové stavy? 🧐 To musím vyzkoušet…
Zmizelo “naplňte misky”, a to mi teda vadí! Doufám, že to vrátí. Chodila jsem tam jenom klikat, nic jiného mě tam nezajímalo.
No s Horsanou to asi nevymete, ale mě vomejou. U nás holý košťata. Jediná střemcha vypadá k světu, jinak prostě z pupenů lezou leda tak první lístky. Ani ta jíva nekvete, to je prostě divný. Včera jsem seděla asi čtvrt hodiny pod třešní, plně nakvetlou na sluníčku (naštěstí ostatní třešně zatím květy zavřené) a snažila jsem se vyčmuchat, co to tam bzučí, no a samozřejmě čmelák. Snad se mu povede něco opylit, hrdinovi. Včelu jsem letos ještě neviděla. Čmeláků jsem teda ale zase viděla docela dost.
Jsem to včera počítala, dávala jsem do země devět hlav (tři balení po třech) a zeleného leze ze země v prvním záhonu šest, v druhém dva, v třetím čtyři. Loňských je asi dvacet, ty jsou holt “sázené na podzim” (nenalezené a nesklizené…), tak ty mi snad tedy úrodu zařídí 🙂
jop, takhle šli se skrytou kamerou s několika figuranty za několika prodejci domů a probíhalo přesně tak, buď se vytáhlo štěně samotné někde na chodbu a tady si ho můžete prohlídnout a nebo bylo pozvání domů do obýváku, kafičky, jedna čubina v obýváku, štěně vůbec neznala… strašné, strašné… Už nevím, co to bylo za pořad.
Bože můj, jestli mě má stihnout ještě tenhle trest boží, tak se nechám vykastrovat komplet a bude klid.
No ty jsou boží! Já chci taky automat na roztomilost! 🐥
Patrika Kořenáře mám moc ráda 🙂 Zrovna si s Mikýřem povídali o PizzaGate a světových naplánovaných i neplánovaných plánech 🙂 Pod jeho videem jsou i nějaké ty zdroje.
Jistě že vše, co se děje, je plánované. Třeba já dnes odpoledne plánuji s dětmi cvičit 🙂 taky si plánuji dopít kafe. Takové příměří mezi US a Íránem, kdyby to nebylo plánované, jak by si ti dobří lidé mohli těsně před podpisem pořídit všechny ty miliony dolarů.
Místo bezobsažného plácání doporučuji doložit nějaká ta fakta a data zase z vaší propagandy. Kohopak zatkli? Kterýpak výrobce vakcín prohrál jaký soud? Pokud budete chtít vědět, jaká je pravda, budete se sám zajímat o fakta. Já vám je víc pod nos už strčit neumím. Vážně myslíte, že kdyby to byl nějaký “plán” a světové spiknutí, tak by to řešily nějaké soudy? Jestli oni vás tak trochu netahají za nohu… Všechno je kampaň 😀
Jé, vy tam máte listí! U nás lísky sotva nějaké lístky vytlačily… Asi je zima a sucho.
Večer dostávala tu plíčku - stejně jako jogurt v podstatě jen bílkovina (jogurt ještě s vodou). Takže do rána v žaludku zase nic. Jogurt by byl stejně spíš na tu mikrofloru na střeva…
Tak se na to faktum podíváme:
celá věc byla naplánovaná
Jaká věc? Kým byla naplánovaná? Proč byla naplánovaná?
Zpráva společnosti Pfizer po uvedení na trh hovoří o více než 1 200 podezřelých úmrtích během pouhých dvou měsíců od ‚schválení‘.
AI: Do konce ledna 2021: Bylo v EU vyočkováno zhruba 12–13 milionů dávek vakcín celkem, přičemž naprostou většinu (přes 90 %) tvořil Pfizer. Do konce února 2021: Celkový počet vyočkovaných dávek všech vakcín (Pfizer, Moderna a nově AstraZeneca) v EU dosáhl přibližně 33 milionů.
(a to nemluvíme o celosvětově vyočkovaných dávkách, těžko říct, na která čísla se ten Sterzův výrok vztahoval)
úmrtí způsobených očkováním
Podezřelá úmrtí po očkování se hlásí v časové souvislosti a příčinná souvislost je předmětem zkoumání. Nelze tedy prohlásit, že hlášená úmrtí po očkování jsou přímým důsledkem očkování.
AI: Příčinná souvislost byla uznána u velmi vzácných případů těžké anafylaxe (pokud nebyla včas zaléčena) a později byla zkoumána souvislost u specifických případů myokarditidy/perikarditidy. Počet takto potvrzených úmrtí v celé EU se u Pfizeru pohybuje v řádu velmi nízkých desítek případů (např. jedna z vědeckých studií analyzující hlášení EMA z roku 2021 identifikovala jen 14 případů v celé EU, kde byla souvislost s úmrtím považována za prokázanou či velmi pravděpodobnou). V EU bylo vyočkováno přes 700 milionů dávek Pfizeru. Potvrzená úmrtí tedy představují zhruba 0,00000x % z celkového počtu očkovaných.
Matematik Robert Rockenfeller z Koblenecké univerzity odhaduje, že na každý závažný případ Kovidu, kterému Comirnaty údajně zabrání, připadá 25 závažných vedlejších účinků.
Pan Rockenfeller je skutečně spíše matematik než člověk orientující se ve světě vakcín, protože jinak by jako zdrojová data pro svoje studie nepoužíval právě neprověřené počty vedlejších účinků z databází prvotních hlášení.
Výsledkem je značná kontaminace bakteriální DNA, což může mít za následek výrazně zvýšené riziko vzniku rakoviny.
Buněčné kultury se k produkci vakcín a dalších léčiv využívají desetiletí. “Kontaminace” DNA různého původu (kvasinková, hmyzí, bakteriální, virová, lidská…) je v rozličných vakcínách běžně přítomná: vakcíny proti žloutence, papilomaviru, chřipce…
Et cetera, et cetera. (je to časově náročné)
To je otázka, když odmítá pozřít cokoli, musí se přemlouvat na lahůdky, zda by jogurt zrovna byl to ono, co by jí vonělo.
Mě napadla k večeři nějaká ta řasa nebo psyllium, možná nějaké otruby, prostě vyloženě vláknina, místo těch škrobů? Nebo zkusit přidat ke granulím, pokud se ukáže, že granule stačit nebudou. A teď mě taky napadá vařená mrkev. Víte, jak Horsana protěžuje mrkev…
Hm, už zase začíná kritické období, kdy mi škodná před dvěma lety vykynožila dvě třetiny slepic. Vidím, že nasadím stmívací mechanismus, aby se kurník otevíral o hodinu později, kdy už je ve stáji pohyb lidí…
Tak to dolíhněte a dejte vědět. Já si osobně myslím, že příroda je mocná čarodějka, určitě se ne vždy bublina na tupém konci musí povést, a hádala bych, že to nemusí být až takový problém pro to kuře. Ale zkušenost nemám. Třeba budu mít od vás aspoň přenesenou 🙂
…klub je ten, kdo tak nějak kormidluje plemeno správným směrem a doporučuje a nebo naopak nepovoluje krytí konkrétní feny a psa. Právě s ohledem na to zdraví, povahu, pracovní vlohy, linie, atd atd
Ono to tak u některých chovatelských sdružení určitě je, třeba u těch leonbergerů pár let po revoluci to fungovalo. Jenže těch chovatelských stanic bylo v republice pět a všichni o všech věděli, takže se ti lidé dovedli dohodnout. Mám tušení, že podchytit třeba GR by byla fakt fuška (teď čtu, 700 štěňat, to je sto plus vrhů, to než během těch řádově čtyř měsíců objedete, to aby těch lidí byla armáda a cesťáky jim proplácel Agrofert…).
A souhlas, že ti lidé nemohli být psychicky v cajku, přece i ti množkaři mají bordel jen v tom sklepě, kde jsou ti psi (a to tam ti psi zpravidla pobíhají navolno), ale doma mají načančáno.
Když ten poctivý chovatel má co dělat, aby sám stihnul poctivě chovat, odchovat, udat rozumným majitelům a řádně se postarat o vlastní psy.
Toho poradce chovu a koordinátora chovného programu by měl dělat někdo, kdo na to má čas (vím, co s tím měla starostí známá, a to dělala málopočetné leonbergery), a to poctivý chovatel nebude. Možná bývalý poctivý chovatel by mohl. Ale kdo se dobrovolně pustí do jednání s lidmi, papírování, dohadování, když doteď věnoval svůj čas živým zvířatům a s lidmi se povětšinou o ničem handrkovat nemusel. To by musel mít zaplacené. A jsme tam. To je ta potíž. No a chtějte po členech klubu víc než symbolický příspěvek a oni budou raději množit mimo klub, protože to už bude ta poslední kapka ještě k těm nákladům na výstavy, veterináře, prezentaci…
Mno, musím také konstatovat, že česneky nic moc teda. Něco vylezlo ze země, ale málo, maličko. Snad mě zachrání ty loňské v nejhorším… Cibule řádkují o poznání lépe 🙂
Dneska taky mrazíky, třešně už částečně nakvetlé, takže letos zase kulové. Ještě že kamarádka má třešní dost, i pozdních, u ní se něco najde, vyšlu HO, ať vyleze na žebř a nasbírá. Letos by se mohlo povést uříznout vršek jedné obří třešně u domu, to pak obereme a je veselo 🙂