Aby náhodou chovka neviděla za kolik má jiná chovka….nebo je tu nějaký chovatel a může nám to osvětlit? Proč jsou ceny psů tajné…asi by mne nebavilo obvolàvat kdo a za kolik se momentálně prodává konkrétní pes, plemeno.
Aby náhodou chovka neviděla za kolik má jiná chovka….nebo je tu nějaký chovatel a může nám to osvětlit? Proč jsou ceny psů tajné…asi by mne nebavilo obvolàvat kdo a za kolik se momentálně prodává konkrétní pes, plemeno.
Já dnesla šmejdila po psí inzerci a koukám , že ceny psů jsou stále z valné většiny tajné…všude dohoda..
🤔
Byly jsme na Lipně v nedeli a psa stále mám.voda o.k. nic zeleného a to umí být Lipno jako hrachovka .v našich rybnící se koupe a pije stále. A plave tam kde co…
Plaka:Zdravím, jak koním vůbec nerozumím, sleduju některý koňský kanály na YT. Uchvátilo mě včerejší video od Jesse Drenta, metoda TRT. Neskutečný, co Tristan Tucker během chvíle s koněm dokázal. Znáte tuhle metodu? Jelikož mám psího autistu a přetáčecího blázna, dumám, jestli existuje něco podobnýho u psů.
https://www.facebook.com/share/r/1BBwMueeW7/
Teď to na mě vyskočilo.takto vtipně TT komentuje co všechno ovlivní jezdce a koně…
Pastu a fluorouracilem seženete i tady…třeba efudix…na předpis.samozrejme.taky v komcentracích.
Určitě vám vetka řekla.ze v Anglii to michaji na určitá procenta základě vyšetření vetem a fotografiích. Léčba nemusí být taky spolehlivá.
Anglie není v EU a je to teď na pytel od tud neco dostat.(Cla a DPH a tak)..
tetrivek:Včera mi syn povídal viděl jsem skokana, ale byl hnědý. Hrozně se divil že nebyl zelený. 😀
Se hlásím.taky….ale utekl mi pod auto.tak foto není.
Asi myslíte Verrumal (tam je fluorouracil…)
Já mám v poznámkách napsáno taky Aldara 5%
vysokonapětovy pulzní elekromagnet (na fb byly fotky ošetřeného sarkoidu , mark sander ?sandes nebo tak nějak, jednou mi tím ošetřoval kobylu, ale na svaly)
kdybych to tou “solankou” taky nepatlala, když byla kámoška pryč, taky bych tomu nevěřila…udělat jen lžičku hladké mouky, lžičku soli a vody jen tak na husté těstíčko, aby to bylo schopné ulpět a přischnout na tom sarkoidu…hele podávání kurkumy taky nemá nějaké větší studie (www.ker.com )
U nás ve stáji to holčina mazala soli a moukou na kašičku….udělat na sarkouidu krustu.
Teď bych to ale s ničím nerozjiždela…mouchy.
DafiŽeryková:No u nás nic moc…
ráno jsem oba vyvenčila,a jely jsme na veterinu na krev,e zhoršila štítka,zvýšily se jí léky,a za měsíc kontrola,a já z toho mám depku a neumím se jí zbavit….☹️
jako jo pak bylo kousek vycházky v lese,ale…..
Čím krmíte? V mletinách bývají semleté i štítky z poražených zvířat a na malé psy to může mit vliv…
kůň se učí né nějak přežit stresovou situaci , ale pracovat s tím , nějaká upoutávková vtipná videa jsem viděla , ale většinou je to pak už placené…. u psů asi jedině Šusta, umí pracovat jak s býložravci tak s masožravci, má asi takový větší náhled, co na koho a jak použít, nepracuje jen s jedním typem zvířat.
Horsana:Aceton nie, no, schudla som par kil, tazko sa je, ked je cloveku na zvracanie…
Inzulinom? Ci nejaka ina radost?
hm…
nemáte zdroj energie…proto ta únava, asi typické “nespaní, únava ,celkově nafouklé období ” v době perimeno a menopauzy to nebude…i když tam ty hormony taky umí s člověkem mávat.
a co Adisonova choroba…
A jste cítit z dechu acetonem? hubnete?
OT…sice do krmení
Loňska tmavá rosnička…
Večer rosničky začnou “vrzat”…jsou náležel všude…hlavně skrytě.tadle.mě překvapila.ze byla takto viditelná na kubě(orobinec). I mám někde vyfocenou hnědou.
My jsme zahájily plaveckou sezónu.tak snad taky něco zhubne…🙈 škoda že jsem neměla mobil…tákhle to teď špinká…
Manžel mi půjčil mobil až pak…na žabku
acher:Není co dodat🌹
https://www.sport.cz/clanek/ostatni-vitez-velke-pardubicke-sexy-lord-podlehl-tezke-kolice-5459923#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=sport.sznhp.box&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=abtest302_asistent_url_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
…včera už to na mě vyskočilo na FB☹️
Zrzavci:Nevytrhla, snad len okrem mojich ramennych klbov, ale co sa obcas prihodi zenam v mojom veku a stave, ked prilis zapoja brusny lis?
Nebojte, ešče chvíli budu takhle kašlat, jak kašlu a přidám se, ba myslím, že vás rovnou předstihnu. Jen teda nebudu mít nejspíš pyžamo. V práci ho nenosim 😀
To jsem si ošéfovala malou operací….A JE KLID…trampolína.kašlani.pšíknutí.kobyly výmysle.na co jen pomyslíte….
JanaJanaJanaJana:jééééé! bude hříboň??
snad jo…vše se připravuje a snad to příští týden klapne…chichichi🤗
Buggyra:My máme taky hodně lesů, tam když zapadneme, u horských potoků dokáže být fakt zima, hovadům se tam nechce.
Octovou vodu bych teda nějak dlouhodobě nepatlala ani já sama na sebe… To už spíš bych potírala česnekem 🙂 Když jsme měli muchařku, matlali jsme jí exponovaná místa prostě rostlinným olejem, obyčejným z krámu. Hmyz se na kůži nedostal, kůže byla namaštěná, kobyla za chvíli pod krustou černého prachu spečeného olejem, na eventuálně poškrábanou kůži nemohl vzduch, takže se to nedráždilo… Do toho oleje by se dal picnout případně nějaký ten levandule nebo tea tree apod.
Já vím, že “chováme tak koně třicet let” není argument, ale… jak říkám, máme štěstí.
octovou vodou se např. oplachují vlasy, obklad po štípnutí hmyzem…já jí v rozprašovači prokládám mezi repelentama, vím, jsem zhýčkaná stájovým zázemím, skoro denně v létě koupu …, mám taky olejový repelent z Top vetu a docela mi vadí, jak je vše co s tím přijde do styku hned špinavé.
kometa:Zrovna včera jsme si na ornitologické vycházce povídali o tom, jak už skoro vůbec neslyšíme kukačky. Českobudějovicko.
Pravidelně když si jdu pro kobylu na pastvinu už asi koncem dubna, začátek května a ta sfině kukne jen co na ruce spočítám…tak nevím🙏